Перспективи розвитку ринку муніципальних цінних паперів в Україні - Лариса Барабан (Фінансовий простір, 1970)
У статті досліджено питання випуску муніципальних цінних паперів та їх ролі на ринку місцевих запозичень, визначено головні переваги та проблеми їх розвитку на фондовому ринку України