Бенчмаркінг як спосіб уникнення кризових явищ на підприємстві - Оксана Гордей; Анастасія Жолоб (Фінансовий простір, 2019)
Стаття присвячена бенчмаркінгу, що являє собою ефективний метод управління підприємством шляхом запровадження досвіду найбільш успішних компаній. В межах цієї роботи було обґрунтовано доцільність застосування бенчмаркінгу як антикризової стратегії підприємства.