Економія паливно-енергетичних ресурсів, як частина фінансового результату підприємства, і можливості її відображення в бухгалтерському обліку - Алла Левицька; Марина Ананська (Фінансовий простір, 2015)
У статті розглядається проблематика  відображення  економії  паливно-енергетичних  ресурсів  в  бухгалтерському  обліку. Проводиться  аналіз  сутності  і  місця  економії паливно-енергетичних  ресурсів,  як  частини фінансового  результату  підприємства.  Надано  пропозиції  щодо  обліку  економії  паливно-енергетичних  ресурсів  від  впровадження енергозберігаючих  заходів  в  системі  рахунків управлінського обліку.