Інвестиційно-інноваційна безпека країни в умовах транс націоналізації - Галина Дурицька (Фінансовий простір, 2015)
Розкрито поняття інвестиційно-інноваційної безпеки, проаналізовано реальний і потенційний вплив процесів транснаціоналізації на  рівень  інвестиційно-інноваційної  безпеки,  визначено  основні  загрози  інвестиційно-інноваційній безпеці України на сучасному етапі, окреслено пріоритети у посиленні даного виду економічної безпеки країни.