Роль місцевих бюджетів розвитку у соціально-економічному розвитку територіальних громад - Станіслав Алфьоров (Фінансовий простір, 2015)
У  статті  проведено  аналіз  поняття бюджет розвитку, виявлено основні проблеми його формування та основні проблеми що існують  на  даний  час.  Також  проведено  аналіз бюджету розвитку територіальної громади м. Суми.