Стан зайнятості та безробіття в Україні на сучасному етапі - Інна Кочума (Фінансовий простір, 2011)
У статті проаналізовано особливості та проблеми зайнятості та безробіття в Україні в умовах фінансово-економічної кризи та післякризовий період, запропоновано основні заходи щодо забезпечення повної зайнятості та відповідності пропозиції робочої сили до потреб економіки.