Financial Security Of The Bank: Management And Influence Factors - Hanna Chepeliuk (Фінансовий простір, 2018)
Розглянуто  ключові  аспекти  забезпечення  фінансової  безпеки  банку  в  контексті управління фінансовою стійкістю із урахуванням ризиків, а також зовнішніх і внутрішніх факторів впливу