Сучасні тенденції модернізації вітчизняних малих підприємств в умовах невизначеності - Т.М. Болгар; О.С. Гарцуєва (Фінансовий простір, 2018)
Розглянуто сучасний стан функціонування  малих  підприємств  в  умовах  невизначеності, проаналізовано і виявлено фактори впливу на сучасний стан малих підприємств в Україні. Визначено напрями стимулювання розвитку  вітчизняного  підприємництва  на  основі досвіду  розвинених  країн  та  окреслено  шляхи забезпечення  ефективного  існування  і  модернізації  структур  підприємництва  в  сучасних умовах господарювання.