Інноваційні механізми фінансування суб᾿єктів аграрного виробництва України - Вікторія Гмиря; Наталія Ткаченко (Фінансовий простір, 2018)
Досліджено  теоретичні  аспекти організації  інноваційних  механізмів  фінансування аграрного виробництва України. Визначено  пріоритетні  напрями  залучення додаткових  фінансових  ресурсів  в  аграрне  виробництво. Запропоновано  механізм  залучення  інноваційних  джерел  фінансування  аграрного  виробництва.