Маркетинг цифрових інновацій на ринку банківських послуг - Володимир Міщенко; Світлана Міщенко (Фінансовий простір, 2018)
Досліджено  особливості  маркетингу цифрових  інновацій  на  ринку  банківських  послуг, обґрунтовано,  що  в  сучасних  умовах  банки  повинні орієнтуватися  на  використання  цифрових  технологій  на  основі  онлайн-  і  мобільних  сервісів,  а оптимальним  напрямом  їхньої  діяльності  є  поєднання  традиційних  банківських  технологій  з  інноваціями фінтехкомпаній, що дозволить сфор му вати нову структуру індустрії банківських послуг.