Проблеми та перспективи розвитку банківської системи України - Ганна Карчева; Дмитро Булиндін; Юлія Кліщук; Марина Старинська (Фінансовий простір, 2018)
Розглянуто  основні  проблеми  функціонування  та  розвитку  банківської  системи  України з  урахуванням  макроекономічних  умов  та  світових тенденцій. Проведено порівняльний аналіз  основних індикаторів  розвитку  банківських  систем  України, США, Великобританії і Німеччини та надано пропозиції щодо підвищення ефективності та стабільності банківської системи України. Розроблено можливі сценарії  розвитку  банківської  системи  України  на перспективу. Запропоновано сучасні інноваційні підходи  до  управління  банківською  діяльністю  в  сучасних умовах