Концептуальні основи формування системи управління конкурентоспроможності банківських послуг - Марія Мінченко (Фінансовий простір, 2015)
У  статті  досліджено  концеп ту альні  основи  управління  конкурентоспроможністю  банківських  послуг:  з точки  зору  структурного  та  процесного підходу,  побудовано  систему  управління конкурентоспроможністю  банківських  послуг та визначено її складові.