Механізм управління валютним ризиком банку - Катерина Ларіонова; Вікторія Романовська (Фінансовий простір, 2015)
Стаття  присвячена  розробці механізму  управління  валютного  ризику  банку,  який  дозволить  більш  ефективно  управляти  ризиками,  знизити  загрозу  їх  виникнення,  а при  необхідності  мінімізувати  їх,  що  допоможе  забезпечити  стабільність  надходжень  та підвищити фінансову стійкість банку.