Економічна стратегія та фактори конкурентоспроможності підприємства - Віра Шпильова (Фінансовий простір, 2017)
Розглянуто  фактори  впливу  на  конкурентоспроможність підприємства, форми і методи стратегічної  дії  на  розвиток  конкурентоспроможності  підприємства,  форми  взаємодії  держави  і  недержавних  суб’єктів  економіки  та  запропоновано альтернативні шляхи реалізації стратегічної дії на економіку підприємства.