Принципи забезпечення фінансової стабільності кредитних установ - Мирослава Хуторна (Фінансовий простір, 2017)
У статті обґрунтовано принципи забезпечення фінансової стабільності кредитних установ; виділено специфічні (завчасної обачності; адаптивності;  збалансованої  прибутковості; суспільної  відповідальності;  економічної  відповідальності)  та  загальні  принципи  (наукової обґрунтованості; комплексності; безперервності; довіри; ефективності).