Сучасний стан та перспективи розвитку банківської системи України - Галина Пурій (Фінансовий простір, 2017)
У  статті  охарактеризовано сучасний  стан  банківської  системи  України. Проведено  кількісно-якісний  аналіз  динаміки основних  показників  діяльності  банків. Визначено основні проблеми розвитку банківської діяльності  і  на  цій  основі  окреслено  систему заходів, спрямованих стабілізацію та вирішення актуальних  проблем  розвитку  банківської системи України.