Формування соціально орієнтованої системи аграрного розвитку: євроінтеграційні пріоритети - Оксана Бакуліна; Ольга Черниш (Фінансовий простір, 2016)
У  статті  розглянуто особливості  державного  стимулювання  персоналу  сільськогосподарських  підприємств в  країнах-членах  ЄС.  Висвітлено  основні  проблеми  державного  стимулювання  персоналу сільськогосподарських  підприємств  в  Україні. Окреслено  механізми  та  пріоритети  державного регулювання та стимулювання персоналу сільськогосподарських  підприємств  до  праці  у сільській місцевості.