Формування оптимальної структури фінансування інноваційного розвитку підприємства - Наталя Третяк; Неля Нагайчук (Фінансовий простір, 2015)
Розглянуто  структуру  джерел  фінансування  інноваційної  діяльності  у контексті  традиційних  та  нетрадиційних джерел,  запропоновано  вжиток  альтернативних  джерел  фінансування  для  формування  їх оптимальної структури.