Управління ризиками та страхування в системі відтворення і сталого розвитку сільськогосподарського підприємства - Анатолій Литвинов (Фінансовий простір, 2015)
У  статті  обґрунтовано  підходи до управління ризиками, що виникають у процесі ведення  діяльності  сільськогосподарськими підприємствами.  Показано,  що  сфера управління  ризиками  містить  невикористані резерви  підвищення  економічної  ефективності сільськогосподарських підприємств.