Формування фінансових результатів діяльності сільськогосподарських підприємств Жовтневого району Миколаївської області - Надія Бобровська; Олена Грицевська; Вікторія Сухорукова (Фінансовий простір, 2015)
У статті розглянуто теоретичні аспекти  сутності  процесу  формування фінансових  результатів  діяльності.  Визначено  роль  і  особливості  процесу  формування фінансових  результатів  Жовтневого  району Миколаївської  області.  Розраховано  прибуток (збиток) та рентабельність виробництва і продажу  сільськогосподарських  підприємств  Жовтневого  району.  Обґрунтовано  структурнологічну схему отримання прибутку від реалізації сільськогосподарської продукції підприємствами та  надано  пропозиції  щодо  напрямів  нарощування фінансових результатів діяльності.