The Possible Impact Of Fiscal Decentralization On Economic Growth In Ukraine - Denis Grizoglazov (Фінансовий простір, 2015)
В  статті  досліджується  питання  впливу  фіскальної  децентралізації  на економічний  розвиток  держави.  Визначається сутність  фіскальної  децентралізації.  Характеризуються  чинники  ефективного  процесу  децентралізації.  Запропоновані  напрями оптимізації доходів на місцевому рівні.