Організаційно-економічний механізм державної підтримки малого та середнього бізнесу в розвинутих країнах - Юрій Ніколаєнко (Фінансовий простір, 2015)
Досліджено  економічну  природу, сучасний  стан,  особливості  та  тенденції  розвитку малого та середнього бізнесу у розвинутих країнах та запропоновано  підходи до формування системи державної підтримки малого та  середнього  бізнесу  в  Україні  у  відповідності до вимог Стамбульської декларації.