Застосування принципів логістичної інформаційної системи в автодорожньому господарстві Чернігівської області - Наталія Ткаленко; Олена Михайловська; Роман Коваль (Фінансовий простір, 2015)
У  статті  досліджено  погляди  науковців  стосовно  поняття  «принцип», охарактеризовані  основні  принципи  побудови  логістичної  інформаційної  системи  та запропоновано  власний  погляд  щодо  визначення  поняття  «Логістична  інформаційна  система».  Розглянуті  особливості  логістичної інформаційної  системи  підприємства  автодо рожнього  будівництва  та  принципи  відповідності  інформації  логістичній  інформа ційній системі.  Обґрунтовано  доцільність  впровадження  логістичної  інформаційної  системи  на Дочірньому  підприємстві  «Чернігівський  облавтодор»  Публічного  Акціонерного  Товариства «Державної Акціонерної Компанії «Автомобільні Дороги України».