Методичне забезпечення економічного контролю земель сільськогосподарського призначення - Ольга Ільчак (Фінансовий простір, 2015)
Стаття  присвячена  проблемам контролю  використання  земель  в  сільському господарстві  в  умовах  інтеграційних  процесів. Досліджені  сучасні  методики  контролю  використання  земель  в  сільському  господарстві. Запропоновані  можливості  та  шляхи  удосконалення  і  розвитку  контролю  використання земель  в  сільському  господарстві.  Особлива увага  приділена  міжнародному  досвіду  контролю  та  новітнім  методикам  його  здійснення  за міжнародними стандартами.