Інноваційні стилі та методи управління людськими ресурсами - Катерина Буяр (Фінансовий простір, 2015)
У даній статті підтверджується вагома  роль  кадрової  політики  фірми,  яка здійснює  управлінський  вплив  на  працівників,  а також складається і реалізується працівниками фірми.  Тому,  у  статті  підкреслюється важливість  поняття  людських  ресурсів. Аналізуючи  складові  людського  потенціалу  втор приходить до висновку, що психологічні характеристики працівників є одним із складових людських ресурсів. Це свідчить про необхідність розробки  сучасних  психологічних  стилів  та методів менеджменту.