Механізм формування інфраструктури підтримки малого бізнесу у системі метрополія-периферія - Ірина Лещух (Фінансовий простір, 2015)
У  статті  досліджено особливості  сучасного  періоду  розвитку інфраструктури  підтримки  малого  бізнесу у  системі  метрополія-периферія.  Названо пріоритети та інструменти його активізації, що передбачають формування дієвої фінансово-кредитної  та  інвестиційної  складової,  розвиток  комунікаційних  мереж,  організаційно-управлінську,  інформаційно-консультативну, ресурсну та кадрову підтримку