Удосконалення методики проведення аудиту кредитних операцій комерційних банків - Ірина Тимрієнко; В'ячеслав Любахін (Фінансовий простір, 2015)
В  даній  статті  обґрунтовано напрями розвитку аудиту кредитних операцій комерційних  банків;  на  основі  узагальнення  аудиторських  стандартів  і  практики  аудиту розроблені  рекомендації  щодо  вдосконалення методики аудиту кредитних операцій; уточнено зміст етапів аудиторської перевірки; встановлено перелік обставин, пов’язаних з кредитними  операціями,  що  впливають  на  висновок аудитора.