Особливості кредитних операцій у сфері сільськогосподарського виробництва - Любов Чернявська (Фінансовий простір, 2015)
У статті досліджується сутнісні особливості товарного сільськогосподарського виробництва  та  розкривається  їх  вплив  на специфіку кредитних операцій у сфері АПК. Автор доводить, що низька конкурентоспроможність сільськогосподарського  виробництва  зумовлює необхідність державного стимулювання кредитних операцій в АПК та запровадження механізмів пільгового кредитування сільськогосподарських товаровиробників.