Канали взаємозв’язку корпоративної соціальної відповідальності та вартості банківського бізнесу - Анна Ласукова (Фінансовий простір, 2015)
Стаття присвячена дослідженню основних аспектів взаємозв’язку корпоративної соціальної  відповідальності  та  вартості банківського бізнесу через запропоновану систему  каналів  впливу.  Обґрунтовано  необхідність врахування  не  лише  традиційних  маркетингових  ефектів  від  провадження  соціальновідповідальної  банківської  діяльності,  а  й фінансових, які забезпечують приріст вартості