Comprehensive Approach To Assessment Of Effectiveness Of Credit Investment Banking - Mykola Dmytrenko; Vasyl Shl’onchak (Фінансовий простір, 2015)
Застосовано  методи  статистичного аналізу рядів динаміки для вявлення тенденції зміни обсягів кредитно-інвестиційних портфелів банків та прогнозування їх значень. Розраховано  інтегральну  оцінку  ефективності кредитно-інвестиційної  діяльності  банків. Проведено  багатофакторний  кореляційнорегресійний  аналіз  ступеня  впливу  ресурсної бази банків на обсяги їх кредитно-інвестиційних портфелів.