Особливості проведення економічного аналізу прибутку в умовах реалізації ризик-орієнтованого управління - Марія Якименко (Фінансовий простір, 2015)
В  статті  розглянуто  вплив ризик-орієнтованого  управління  на  методику  економічного  аналізу  прибутку,  враховуючи  структуру  інформаційного  запиту  груп заінтересованих  осіб.  З  метою  вирішення поставлених  перед  ризик-орієнтованим управлінням  завдань,  запропоновано  використання  прикладних  прийомів  стратегічного аналізу  та  інструментарію  адаптивного  фінансового  механізму  забезпечення прибутковості підприємств.