Сутність фінансової стійкості комерційного банку та ефективні шляхи її забезпечення - Юлія Довгаль; Руслан Чамара (Фінансовий простір, 2015)
Статтю присвячено дослідженню поняття  фінансової  стійкості  комерційного банку  та  класифікації  факторів,  котрі  на  неї впливають,  запропоновано  шляхи  покращення  фінансової  стійкості  комерційних  банків  в Україні.