Кредитне забезпечення відтворення основних засобів сільськогосподарських підприємств - Алла Бурковська; Ігор Коржинський (Фінансовий простір, 2015)
Досліджено  проблеми  кредитного  забезпечення  відтворення  основних засобів,  сільськогосподарських  підприємств України  на  основі  вивчення  наукових  праць вчених-економістів  та  практичного  досвіду функціонування  сільськогосподарських  підприємств.