Відновлення довіри до банківської системи: міф чи реальність - Каміла Базадзе (Фінансовий простір, 2015)
В статті досліджено основні постулати, на яких базується поняття довіри до банків  та  банківської  системи,  обґрунтовано їх актуальність. Проведено оцінку рівня довіри населення до банків на сучасному етапі. Визначено заходи для підтримки достатнього рівня довіри та відновлення його у періоди фінансової нестабільності.