Англомовна реалізація явища економічної глобалізації - Лариса Чабак (Фінансовий простір, 2014)
Головною  ідеєю  статті  є необхідність  здійснення  соціолінгвального ана лізу  англомовних  неономінацій,  які  відображаються у явищі економічної глоба лізації.Автором  досліджено  взаємозв’язок    між  основними викликами світової економічної інтеграції та їх вербальною репрезентацією