Повышение роли стратегического направления ипотечного кредитования для обеспечения роста массового жилищного строительства - Баходир Хусанов; Азизжон Саматов; Гайбулло Сагдуллаев (Фінансовий простір, 2014)
Дана стаття присвячена аналізу розвитку  житлового  будівництва  в  Республіці Узбекистан,  зокрема  ролі  іпотечного  кредитування в його інтенсивності. При цьому, особливу  увагу  приділено  розгляду  проблемам,  які стримують  зростання  масового  житлового будівництва та пошуку шляхів їх вирішення