Relations Of Business Retail Bank Lending - Anatoliy Kharchenko (Фінансовий простір, 2014)
У  статті  висвітлюється зміст  взаємовідносин  суб’єктів  роздрібного банківського  кредитування  та  зазначені деякі  його  аспекти.  Охарактеризовано  необхідність  роздрібного  кредиту  для  суб’єктів підприємництва у залежності від особливостей кругообігу обігових коштів.