Проблемы классификации кредитной системы - Зокир Расулов; Далер Муминов; Журабек Бердикулов (Фінансовий простір, 2014)
Дана  стаття  присвячена висвітленню  проблем  класифікації  організацій кредитної  системи.  Авторами  пропонується її чотирирівнева система, що дозволяє, на їхню думку,  приділяти  більше  уваги  їх  розвитку  і вирішення основних проблем.