Концентрація кредитних портфелів у банках України - Лариса Нетребчук (Фінансовий простір, 2014)
У  статті  проведено  аналітичне дослідження  динаміки  та  розподілу  кредитних портфелів  банків  в  Україні  за  2009–2014  роки. Визначено  роль  окремих  банків  та  груп  банків у  формуванні  загального  кредитного  портфеля  клієнтів.  Здійснено  спробу  оцінювання  рівня концентрації кредитних портфелів банківською системою України.