The Use Of E-Banking By Households: Poland And Ukraine Experience - Misterek Wojciech; Myroslava Khutorna (Фінансовий простір, 2014)
В  статті  проаналізовано особливості  розвитку  e-banking  та  детально досліджено  характеристики  попиту  на  даний банківський сервіс з боку домогосподарств. Проведене  дослідження  дозволило  виявити  спільні та відмінні риси стану розвитку та сприйняття  клієнтами  дистанційного  банківського  обслуговування у Польщі та Україні.