Institutional Factors Of Formation And Implementation Of Social Capital - Inna Kochuma (Фінансовий простір, 2014)
У статті розкривається сутність соціального  капіталу  як  економічної  категорії, його  вплив  на  ефективність  використання економічного потенціалу, даються рекомендації щодо здійснення державної політики у сфері розширеного відтворення та реалізації позитивного соціального капіталу в Україні.