Кількісна модель для економічного аналізу заходів інформаційної безпеки в інтернет-платіжних системах - Оксана Клювак (Фінансовий простір, 2014)
Запропоновано  підхід  до кількісної  оцінки  економічної  ефективності від  застосування  заходів  інформаційної  безпеки  в  інтернет-платіжних  системах. Проаналізовано  ефективність  застосування методів автентифікації в інтернет-платіжних системах на прикладі США із урахуванням запропонованого підходу.