Анализ финансового потенциала предприятия при определении кредитоспособности заемщика - Василий Кивачук; Наталія Кот (Фінансовий простір, 2014)
У  статті  розглядається  необхідність  і  доцільність  проведення  ана лізу фінансового  потенціалу  при  визначенні  кредитоспроможності  позичальника  банківсь кою установою,  оскільки  розрахунок  одномоментних  показників  на  підставі  бухгалтерської звітності  не  дозволяє  відобразити  реальну ситуацію на підприємстві.