Розробка та впровадження банківських інновацій: обліковий аспект - Лілія Заводовська (Фінансовий простір, 2014)
В  статті  наведено  характеристику  банківського  інжинірингу,  визначено основні етапи його здійснення. На основі аналізу витрат,  які  виникають  на  кожному  з  наведених  етапів,  показано  порядок  формування собівартості  інноваційного  банківського  продукту.