Обмеження системи гарантування вкладів - Юлія Серпенінова (Фінансовий простір, 2014)
У статті досліджуються загальні підходи до впровадження обмежень системи гарантування вкладів, надається їх аналіз і обґрунтування. Також здійснено аналіз обмежень національної системи гарантування вкладів фізичних осіб відповідно до чинного законодавства