Майнове страхування: особливості, значимість та перспективи розвитку - Олена Марценюк-Розарьонова (Фінансовий простір, 2014)
У  статті  розглянуто  і проаналізовано  динаміку  основних  показників діяльності  страхових  компаній  в  галузі  майнового страхування. Виявлено чинники впливу на структурні  зміни  в  майновому  страхуванні. Визначено  основні  тенденції  та  напрямки оптимізації майнового страхування в Україні.