Соціально-економічні наслідки сучасної боргової політики в Україні - Ігор Коблик (Фінансовий простір, 2014)
Досліджено соціальні та економічні наслідки боргової політики держави, які розраховано на основі статистичних даних за допомогою кореляційно-регресійного моделювання. При дослідженні виявлено позитивний і негативний вплив боргової політики на макроекономічну та макрофінансову сферу держави