Повышение роли денежно-кредитной политики центрального банка по оздоровлению экономики и обеспечению устойчивого экономического роста - Жахонгир Зайналов; Сусанна Алиева (Фінансовий простір, 2014)
Дана стаття присвячена розгляду різних сценаріїв проведення грошово-кредитної політики Центральним Банком Республіки Узбекистан, спрямованої на забезпечення стійкості національної  валюти,  оздоровлення  економіки та забезпечення сталого якісного економічного зростання через зниження інфляції, збереження сприятливого  інвестиційного  клімату,  розвиток конкуренції, підтримку малого бізнесу і приватного  підприємництва,  тобто  досягнення фінансової стабільності.