Сучасний стан банківського ритейлу в Україні - Андрій Демченко (Фінансовий простір, 2014)
У  статті  здійснено  аналіз  сучасного  стану  банківського  ритейлу,  виявлено тенденції  та  напрями  його  розвитку.  Вивчено вплив потреби населення у фінансових послугах та  змін  ринкових  умов  на  формування  продуктового ряду банківського ритейлу.