Аксіологічна складова довіри до банківських вкладів - Тетяна Вантух (Фінансовий простір, 2014)
У  статті  ставиться  проблема врахування  аксіологічної  складової  довіри  при описі  економічних  відносин  між  клієнтами  і комерційними  банками.  Досліджується  структура довіри та питання формування ціннісних орієнтирів  фінансової  поведінки  населення,  як складової  формування  довіри  до  банківських вкладів